25 Nisan 2023

Süleyman Askeri Bey Nurettin Şimşek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Nurettin Şimşek
Çevirmen: Nurettin Şimşek

Süleyman Askeri Bey indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurettin Şimşek olan ve Altınordu yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Süleyman Askeri Bey eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Süleyman Askeri Bey ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Süleyman Askeri Bey TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman Askeri Bey Yazarı Kimdir ?

Süleyman Askeri Bey yazarı Nurettin Şimşek 'dır. Nurettin Şimşek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Süleyman Askeri Bey PDF indir oku

Süleyman Askeri Bey indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altınordu yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Süleyman Askeri Bey TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman Askeri Bey TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Süleyman Askerî, vatanı için vatanından başka her şeyini isteyerek ve gülerek feda etmiş bir Osmanlı idi!..."Süleyman Nazif - Bağdat Valisi
1911'de adını duyuran, 1914'de Harbiye Nezaretine bağlanan Teşkilat-ı Mahsusa, Osmanlı Devletini parçalamak ve yok etmek isteyen emperyalist devletlerin ve Türk-İslam düşmanlarının faaliyetlerini boşa çıkarmak için vatansever, idealist insanların kurduğu bir teşkilattır. Teşkilat-ı Mahsusa, İttihat ve Terakki'nin iktidardan düşmesiyle 1918'de feshedilmiştir. Ancak bu örgütün üyeleri davalarından vazgeçmemişlerdir. Anadolu'yu işgal eden istilacı güçlere karşı Müdafa-i Hukuk derneklerini kurmuşlar ve Kuvâ-i Milliye'nin oluşmasına öncülük etmişlerdir.
Devletin ve milletin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan ve hayatlarını bu uğurda feda etmekte bir an bile tereddüt etmeyen insanları bünyesinde barındıran Teşkilat-ı Mahsusa'nın ilk başkanı Süleyman Askerî'dir. Askeri eğitimini tamamladık sonra İttihat ve Terakki Cemiyeti içerisinde önemli görevler almaya başlayan Süleyman Askerî Bey, Makedonya'daki çete takiplerinde kendini göstermeye başlamış, ilerleyen yıllarda Kuşçubaşı Eşref ile birlikte Batı Trakya'da önemli faaliyetler yürütmüştür. II. Balkan Savaşı sonrasında Bulgarlar ile yapılan İstanbul Anlaşması öncesinde Garbi Trakya Hükümeti'nin kurulmasını sağlamıştır.

Süleyman Askeri Bey TIKLA PDF İNDİR !Süleyman Askeri Bey TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Süleyman Askeri Bey, Nurettin Şimşek

Yorum Gönder