25 Nisan 2023

Çaykovski İstanbul'da Emre Aracı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Emre Aracı
Çevirmen: Emre Aracı

Çaykovski İstanbul'da indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Aracı olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çaykovski İstanbul'da eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çaykovski İstanbul'da ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çaykovski İstanbul'da TIKLA PDF İNDİR !

Çaykovski İstanbul'da Yazarı Kimdir ?

Çaykovski İstanbul'da yazarı Emre Aracı 'dır. Emre Aracı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Çaykovski İstanbul'da PDF indir oku

Çaykovski İstanbul'da indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çaykovski İstanbul'da TIKLA PDF İNDİR !

Çaykovski İstanbul'da TIKLA PDF İNDİR !

Çaykovski'nin İstanbul'a gelişini, şimdiye dek ancak günlüklerini dikkatle okuyanlar bilirdi. Ünlü besteci 1886'da ve 1889'da Avrupa seyahatleri sırasında bindiği geminin uğradığı bu büyülü Şark şehrinde kısa da olsa vakit geçirmişti.


Ancak bu kısa seyahatlerine, Tepebaşı Bahçesi'nde Lange Bey'in yönettiği bir klasik müzik konserinin yanı sıra pek çok gezintiyi, Galata Köprüsü'ne bakan bir kahvehanede kahve keyfini, mehtap sefalarını, Beyoğlu'nu, Ayasofya'yı, Yerebatan Sarayı'nı sığdırdı.


(Tanıtım Bülteninden)

Çaykovski İstanbul'da TIKLA PDF İNDİR !Çaykovski İstanbul'da TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Çaykovski İstanbul'da, Emre Aracı

Yorum Gönder