27 Nisan 2023

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: İsmail Fatih Ceylan

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Eftalya Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı PDF indir oku

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eftalya Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !






Sherlock Holmes, ünü yazarından fazla bir hayali kahraman. Zekâsını ve gözlemlerini kullanarak çözümlediği cinayetler, ileride olabilecekleri bile görmesi, ilginç kıyafeti, ağzından eksik olmayan piposu ile unutulmaz fenomen aynı zamanda. Öyle ki, bazen oturduğu yerden bile esrarengiz olayları çözebilen bu hayali kahraman için kitaplar yazılmış, dernekler kurulmuş ve heykelleri dikilmiştir.



Sherlock Holmes'e olan bu ilgi, 6 Ocak 1854 yılında yazılışının üzerinden hâlâ katlanarak artmakta ve özellikle birkaç yıldır en çok okunanlar arasında zirvede yer almaktadır.



Kaybolan Atın Sırrı, Sherlock Holmes'i tanımak isteyenler için okunması gereken bir eser. Bu kitapta birbirinden ilginç dokuz macera yer almaktadır.



Zekâ, bilgi ve heyecan arayanlar için Sherlock Holmes okumak, kaçırılmaz bir fırsat.



(Tanıtım Bülteninden)




Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Kaybolan Atın Sırrı, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder