17 Nisan 2023

Sen Korku Değil Sevgisin İmra Işık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: İmra Işık
Çevirmen: İmra Işık

Sen Korku Değil Sevgisin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İmra Işık olan ve Toroslu Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sen Korku Değil Sevgisin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sen Korku Değil Sevgisin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sen Korku Değil Sevgisin TIKLA PDF İNDİR !

Sen Korku Değil Sevgisin Yazarı Kimdir ?

Sen Korku Değil Sevgisin yazarı İmra Işık 'dır. İmra Işık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sen Korku Değil Sevgisin PDF indir oku

Sen Korku Değil Sevgisin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toroslu Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sen Korku Değil Sevgisin TIKLA PDF İNDİR !

Sen Korku Değil Sevgisin TIKLA PDF İNDİR !

Yaşanmışlığın öyküleri, bizleri çoğu zaman geçtiğimiz yollarda tanıdık yüzlere, tanıyamadığımız insanlara ve kendimize ulaştırır.. Korkulardan kurulu bir toplum, sevgiyi yok sayan çevreler, geçip giden birçok ömür…
Korkuyla yaşanan çocukluk, korkuyla ilk gençlik, korkuyla evlilik ve sonra aydınlanma, anlama, hayata karşı güçlenme, korkunun yerine sevgiyi büyütme..
Erkek egemen bir toplumda, yapayalnız ve çaresiz bırakılan kadını, alışkanlıklar, töreler ve cehaletle başkalarına bağımlı hale getiren korkuların yerini, bilinçle, çabayla sevgiye dönüştüren Sevgi Öğretmenin yaşamı..
Bu kitapta zaman zaman yüreğimizi sızlatan, gözlerimizi yaşartan cümleler yanında, coşkuyla, sevgiyle kucaklaştığımız tanıdık yaşantılar var.

(Tanıtım Bülteninden)

Sen Korku Değil Sevgisin TIKLA PDF İNDİR !Sen Korku Değil Sevgisin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sen Korku Değil Sevgisin, İmra Işık

Yorum Gönder