18 Nisan 2023

Şair Dağın Doruğunda Celal Fedai Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Celal Fedai
Çevirmen: Celal Fedai

Şair Dağın Doruğunda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Celal Fedai olan ve İNSANART yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şair Dağın Doruğunda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şair Dağın Doruğunda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şair Dağın Doruğunda TIKLA PDF İNDİR !

Şair Dağın Doruğunda Yazarı Kimdir ?

Şair Dağın Doruğunda yazarı Celal Fedai 'dır. Celal Fedai yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Şair Dağın Doruğunda PDF indir oku

Şair Dağın Doruğunda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İNSANART yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şair Dağın Doruğunda TIKLA PDF İNDİR !

Şair Dağın Doruğunda TIKLA PDF İNDİR !
Şair Dağın Doruğunda, anlamı kaybolmuş dünyaya anlamı geri getirebilecek imkânları, bir dağın doruğunda yalnız, ama bir mescidin içinde kıyam ve secdedeki kadar birlikte olma şuuruyla aramayı amaçlayan şairin çığlığı... Anlamı kaybolmuş, ya birer güç unsuru ya da etkinlik pornografisi hâline dönüşmüş sanatın ve şiirin, "anlama" dönüşünün imkânlarını aramanın duası.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 409

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İNSANART Şair Dağın Doruğunda TIKLA PDF İNDİR !Şair Dağın Doruğunda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Şair Dağın Doruğunda, Celal Fedai

Yorum Gönder