7 Nisan 2023

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog Ömer Karaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ömer Karaoğlu
Çevirmen: Ömer Karaoğlu

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Karaoğlu olan ve Pınar Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog TIKLA PDF İNDİR !

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog Yazarı Kimdir ?

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog yazarı Ömer Karaoğlu 'dır. Ömer Karaoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog PDF indir oku

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pınar Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog TIKLA PDF İNDİR !

Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog TIKLA PDF İNDİR !
Kimi defa, insanın eserini kayda geçirme çabası, ölümsüzlük arzusuyla ilgili görünür. Bunun için çıkar sahneye, başlar şarkılarını söylemeye. Ya da etkileyici bir nutuk çekebilir yahut yıllar sonra 'muhteşem' dedirtecek bir tablo için gezdirir fırçasını tuval üstünde. Faniliği mukadder olan insanın 'var etme' ve 'var olma' hevesinin bir ürünü olabilir eser verme çabası. Bazen de yapıp ettikleri ve ya yapıp edemedikleri, 'inandığı ve tutkun olduğu' bir anlam bütünü belge düşürmeye kışkırtır adamı. Yaşadığı zamana ve mekana dair iyi niyetli bir paylaşma isteği. Tanıklık edebilmeye dair mütevazi bir çaba. Ya da bir sokak arası mescide yolumuz düşüp dinlediğimiz 'vaaz'ların ruhumuzda uyandirabileceği küçük kıpırtılara bir özenti. Sahneden çok, sahne gerisinden bilinen bir ezgi üzerine sohbet etmek gibi...



Sayfa Sayısı: 125

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pınar Yayıncılık Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog TIKLA PDF İNDİR !Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sahne Geri(ci)si'nden Bir Vaaz Bir Diyalog, Ömer Karaoğlu

Yorum Gönder