26 Nisan 2023

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi Ezgi Kurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Ezgi Kurt
Çevirmen: Ezgi Kurt

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ezgi Kurt olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 303 sayfalık Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi TIKLA PDF İNDİR !

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi Yazarı Kimdir ?

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi yazarı Ezgi Kurt 'dır. Ezgi Kurt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi PDF indir oku

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 303 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi TIKLA PDF İNDİR !

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi TIKLA PDF İNDİR !

Şehir hayatının karmaşasından, stresinden kurtulup bir sahil kasabasına yerleşmek isteyenlerin aklında bir dolu soru vardır.

Gideceğim, ama nereye? Orada mesleğimi yapabilir miyim?

Nasıl geçinirim? Çocukların eğitimi ne olacak? Ailem, arkadaşlarım olmadan ne yaparım? Kışın sıkılmaz mıyım?

Özgül Tuzcu ve Ezgi Kurt, Datça'ya yerleşen 60 kişiyle yaptıkları söyleşilerden oluşan çalışmaları Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat'ta bu soruların cevaplarını arıyor. Pek çoklarının hayalini plana, planını gerçeğe dönüştürmeyi başarmış şehir kaçkınları, bu kararı almalarının altında yatan nedenlerden Datça'da neler yaptıklarına, hayatlarını nasıl idame ettirdiklerinden sosyal yaşantılarına kadar merak edilen tüm somları büyük bir içtenlikle yanıtlıyorlar.

Farklı mesleklerden, eğitimlerden, şehir ve ülkelerden gelen insanların ortak paydaları neler? Aradıklarını bulabildiler mi? Yeni hayatlarında neler keşfettiler, neler öğrendiler? Bir sahil kasabasına yerleşme hayali kuranlara tavsiyeleri ne olur?

Okuyucu, kitapta yer alan samimi söyleşiler aracılığıyla farklı bakış açılarına, değerlendirmelere ve ilginç hayat hikâyelerine tanıklık ederken, zihinlerini meşgul eden "Başka bir hayat mümkün mü?" somsunun cevabını birinci ağızdan öğrenme fırsatı buluyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi TIKLA PDF İNDİR !Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, Sahil Kasabasında Yeni Bir Hayat - Datçaya Yerleşen 60 Kişiyle Söyleşi, Ezgi Kurt

Yorum Gönder