26 Nisan 2023

Rüyalar Henri Bergson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Henri Bergson
Çevirmen: Deniz Oğuz

Rüyalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henri Bergson olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 30 sayfalık Rüyalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüyalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüyalar TIKLA PDF İNDİR !

Rüyalar Yazarı Kimdir ?

Rüyalar yazarı Henri Bergson 'dır. Henri Bergson yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Rüyalar PDF indir oku

Rüyalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 30 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüyalar TIKLA PDF İNDİR !

Rüyalar TIKLA PDF İNDİR !

Tarihin şafağından önce insanoğlunun rüya çalışması ile ilgisi vardı. Eski uygarlıkların içindeki bilge adam, en üst seviyede rüyalar tercümanıydı. Joseph ve Daniel'ın bulduğu gibi başarılı veya makul bir şekilde yorum yapabilme yeteneği kraliyet lehine giden en hızlı yoldu; bu konuda memnuniyet vermeme mahkeme ya da ölümden yasaklanmaya yol açmıştır.

Bir bilim adamı, beş bin yıl veya daha uzun süredir gömülü olduğu bir Babil höyüğünden çıkarılan çivi yazısı tabletini zahmetsizce tercüme ettiğinde, onun astrolojik bir tez ya da bir rüya kitabı ortaya çıkması ihtimali vardır. Eski ise, buna biraz hoşgörü ile bakıyoruz; saf saygısızlığı olan ikincisi ise. Yıldızların çalışmasının, bencil sebeplerle yapılmasına ve şarlatanlık ruhuna uygun olmasına rağmen, fiziksel bilime yol açtığını, hayallerin çalışılmasının onların rüyası kadar kârsız olduğunu kanıtladığını biliyoruz. Astrolojiden astronomi büyüdü. Tek kişiliğin dışında büyüdü - hiçbir şey.

(Tanıtım Bülteninden)

Rüyalar TIKLA PDF İNDİR !Rüyalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Rüyalar, Henri Bergson

Yorum Gönder