8 Nisan 2023

Sahafın Keçisi 2 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,55 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Sahafın Keçisi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sahafın Keçisi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahafın Keçisi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahafın Keçisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Sahafın Keçisi 2 Yazarı Kimdir ?

Sahafın Keçisi 2 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Sahafın Keçisi 2 PDF indir oku

Sahafın Keçisi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahafın Keçisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Sahafın Keçisi 2 TIKLA PDF İNDİR !
Vedat Akdamar'ın genel yayın yönetmenliğinde hazırlanan seçkinin editörlüğünü Dilek Değerli yapıyor.

Seçkide, Hayrettin Geçkin, Sylvia Plath, Nelly Sachs, Mustafa Ziyalan, Ingeborg Bachmann ve Mahmud Derviş yazıları yer alıyor.

Seçkide ayrıca; Kaan İnce, A. Ertan Mısırlı, Mustafa Köz, Özge Dirik, Dilek Değerli, Dilek Değerli, Munis Toprak, Ayten Mutlu, Müslim Çelik, İlyas Tunç, Metin Fındıkçı, Ahmet Necdet, Engin Turgut ve Sefa Fersal şiirleriyle yer alıyorlar.



Sayfa Sayısı: 64

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artshop Yayıncılık Sahafın Keçisi 2 TIKLA PDF İNDİR !Sahafın Keçisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Sahafın Keçisi 2,

Yorum Gönder