22 Nisan 2023

Minnacık Bir Dev Erol Köktürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,73 TL
Yazarı: Erol Köktürk
Çevirmen: Erol Köktürk

Minnacık Bir Dev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erol Köktürk olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Minnacık Bir Dev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Minnacık Bir Dev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Minnacık Bir Dev TIKLA PDF İNDİR !

Minnacık Bir Dev Yazarı Kimdir ?

Minnacık Bir Dev yazarı Erol Köktürk 'dır. Erol Köktürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Minnacık Bir Dev PDF indir oku

Minnacık Bir Dev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Minnacık Bir Dev TIKLA PDF İNDİR !

Minnacık Bir Dev TIKLA PDF İNDİR !
Necla Fertan Ertel, bir hukuk savaşçısı, bir solcu, bir dayanışma abidesi, Minnacık Bir Dev... Bu kitapta okuduklarımız, hayatı boyunca tutarlılığını korumuş, ilkelerine sadakati hiç yitirmemiş ve sürekli olarak hukuk savaşı vermiş mücadeleci bir kadının, Necla Fertan Ertel'in on sekiz saatlik bir söyleşide anlattıklarının dökümü.

Erol Köktürk, mesleğine aşık bu insanla, yakalandığı hastalığın tedavisi sürerken görüştü. Fertan'ın çocukluğu ve yetişme döneminden başlayarak yaşamının tüm evrelerini ve bu evreler hakkındaki değerlendirmelerini içeren kapsamlı bir tanıklık çıkardı ortaya.

Necla Fertan 6-7 Eylül olaylarından sonra Yunanistan'a göç eden Rumların mal varlıklarının yağmalanmasına karşı adalet savunucusu; cezaevinde sağlığı çok kötüleşmesine rağmen tedavi için dışarı çıkarılmayan Harun Karadeniz'in destekçisi; yıllarca bir öğretmen gibi demokrasi mücadelesi veren Behice Boran'ın her zaman yanında, en yakın dostu... Kısacası, 20. yüzyılın ikinci yarısında Türkiye'nin yaşadığı önemli olaylara bir hukuk insanının gözünden bakış...

İlkesizler cehenneminde, bilinç ve vicdan muhasebesi içindeki herkes için adeta bir teselli kaynağı, Necla Fertan Ertel'in yaşamı...



Sayfa Sayısı: 314

Baskı Yılı: 2001


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Minnacık Bir Dev TIKLA PDF İNDİR !

21.04.2008

Teşekkürler

Tüm hukukçuların özellikle genç hukukçuların zevkle okuyacağı müthiş bir eser olmuş. Muhteşem bir hayat tecrübesi çok akıcı bir biçimde anlatılmış. Bir solukta okudum.
Ülkemizde türk hukukuna emek vermiş değerli insanların yaşam öykülerine dair biyografiler sayıca çok az. Bu sebeple de Erol Köktürk'e çok teşekkür ediyorum.

Minnacık Bir Dev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Minnacık Bir Dev, Erol Köktürk

Yorum Gönder