6 Nisan 2023

Mavi Ve Kara Sabahattin Eyuboğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Sabahattin Eyuboğlu
Çevirmen: Sabahattin Eyuboğlu

Mavi Ve Kara indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Eyuboğlu olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavi Ve Kara eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Ve Kara ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Ve Kara TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Ve Kara Yazarı Kimdir ?

Mavi Ve Kara yazarı Sabahattin Eyuboğlu 'dır. Sabahattin Eyuboğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mavi Ve Kara PDF indir oku

Mavi Ve Kara indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Ve Kara TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Ve Kara TIKLA PDF İNDİR !
Köklü ve derin kültürün temsilcisi, Anadolu aşığı bir gönül adamıdır Sabahattin Eyuboğlu. Halk gerçeğine inanmış, demokrasi tutkunu bir düşünür, sanat adamı ve yazardır. Ona göre "yurt" demek, birçok uygarlığı beslemiş, potasında eritmiş Anadolu demektir. Anadlo, İlyada çiçeğinin açtığı yeridir. Dyonissos korolarının ilk kurulduğu topraktır. Homeros'u doğuran anadır. Bizim tarihimiz onun tarihidir. O bizi fethetmiş, biz onu. Boskırda da, mavi denize de vurulmuşuz "Canım Anadolu"nun. avi ve Kara'da işte böylesine sevgi dolu bir sanat adamının otuz yıllık kafa ve gönül serüvenini yansıtan denemelerini okuyacaksınız. Vedat Günyol'un dediği gibi, S. Eyuboğlu bu kitapta -kendi deyimiyle- "ciğerini" söylüyor bize, Türkçenin eşsiz, tadına doyulmaz güzelliğiyle



Sayfa Sayısı: 259

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Mavi Ve Kara TIKLA PDF İNDİR !

16.03.2004

Bir Eyüboğlu klasiği

Sabahattin Eyüboğlu'nun okuduğum ilk kitabı oldu "Mavi ve Kara". Tekdüzelikten uzak, renkli ve Sabahattin Eyüboğlu'unun kendine özgü stili ile kendini okutan bir kitap. Eğlenceli, öğretici ve düşündürücü. Bir halk adamı olan Eyüboğlu'nun bu eseri size yeni deneyimler kazandıracak diye düşünmekteyim.
Ayrıca, kitap okuma alışkanlığı edinmek için de iyi bir başlangıç olabilir.
Saygılarımla.

Mavi Ve Kara TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mavi Ve Kara, Sabahattin Eyuboğlu

Yorum Gönder