6 Nisan 2023

Matrak Sultan Füsun Önal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Füsun Önal
Çevirmen: Füsun Önal

Matrak Sultan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Füsun Önal olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Matrak Sultan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Matrak Sultan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Matrak Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Matrak Sultan Yazarı Kimdir ?

Matrak Sultan yazarı Füsun Önal 'dır. Füsun Önal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Matrak Sultan PDF indir oku

Matrak Sultan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Matrak Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Matrak Sultan TIKLA PDF İNDİR !
Bir varmııışşş, iki yokmuuuşşş!!! Babam annemin yatağını gacııır gucur sallaaarikeeen, ülkenin birinde adeta ağaçlar arasına gömülmüş, etrafı Lalezar ve Gülizar'larla dolu kocamaaan bir saray varmııışşş...
Efendim, bu sarayda kimler yokmuş, kimler... Birbirinden güzel, seksi Sultanlar, çapkın saray ressamları, yakışıklı saray şairleri, romantik saray müzisyenleri, beyni sadece "şeyine" çalışan padişahlar... daha neleeer, kimler varmış varmışşş!... Ne haltlar, ne entrikalar çevirmişler, onu burda yazacak değilim... Hepsi kitabın sayfaları arasında sizi bekliyooorrr...
(Kitabın İçinden)



Sayfa Sayısı: 287

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnkılap Kitabevi Matrak Sultan TIKLA PDF İNDİR !Matrak Sultan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Matrak Sultan, Füsun Önal

Yorum Gönder