17 Nisan 2023

Karanfil ve Ekmek Tolga Sarıaslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Tolga Sarıaslan
Çevirmen: Tolga Sarıaslan

Karanfil ve Ekmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tolga Sarıaslan olan ve Telgrafhane Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanfil ve Ekmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanfil ve Ekmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanfil ve Ekmek TIKLA PDF İNDİR !

Karanfil ve Ekmek Yazarı Kimdir ?

Karanfil ve Ekmek yazarı Tolga Sarıaslan 'dır. Tolga Sarıaslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanfil ve Ekmek PDF indir oku

Karanfil ve Ekmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telgrafhane Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanfil ve Ekmek TIKLA PDF İNDİR !

Karanfil ve Ekmek TIKLA PDF İNDİR !

"Seni tanıdığım için kendimi dünyanın en bahtiyar insanlarından biri, hatta en bahtiyarı addediyorum. Hatırlarsın muhakkak, üstümde hâkî bir parka, elimde birkaç karanfille Güvenpark'ta seni beklediğim o günü. Dinine yandığım dünyada ilk defa bir kızı sevmiş, İskitler'de, Taci Usta'nın tamirhanesinden kazandığım paranın yarısını anama, yarısını da karanfillere ayırmıştım. Yani sana. Sen karanfildin, anam ekmek. Alın teriydiniz ikiniz de. Emektiniz."

(Tanıtım Bülteninden)

Karanfil ve Ekmek TIKLA PDF İNDİR !Karanfil ve Ekmek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanfil ve Ekmek, Tolga Sarıaslan

Yorum Gönder