17 Nisan 2023

Güneşte Gölgenin Yokoluşu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Güneşte Gölgenin Yokoluşu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Gündoğan Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güneşte Gölgenin Yokoluşu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güneşte Gölgenin Yokoluşu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güneşte Gölgenin Yokoluşu TIKLA PDF İNDİR !

Güneşte Gölgenin Yokoluşu Yazarı Kimdir ?

Güneşte Gölgenin Yokoluşu yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Güneşte Gölgenin Yokoluşu PDF indir oku

Güneşte Gölgenin Yokoluşu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gündoğan Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güneşte Gölgenin Yokoluşu TIKLA PDF İNDİR !

Güneşte Gölgenin Yokoluşu TIKLA PDF İNDİR !
Türk kültürünün geçmişiyle ilgilenirken, Çağdaş Türkiye'nin politik karmaşasını uzak açıdan gözlemleyen romandaki anlatıcı, yazarın (Barbara Frischmuth) özdeştiği figür niteliğindedir. Çağdaş Avusturya edebiyatının bayan temsilcilerinden Barbara Frischmuth'un bu eserinde, türkolog olarak araştırdığı bektaşi kültürü kendisine engin edebiyat manzaraları sunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 140

Baskı Yılı: 1990


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gündoğan Yayınları Güneşte Gölgenin Yokoluşu TIKLA PDF İNDİR !Güneşte Gölgenin Yokoluşu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Güneşte Gölgenin Yokoluşu,

Yorum Gönder