18 Nisan 2023

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 Hüseyin Nadir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,75 TL
Yazarı: Hüseyin Nadir
Çevirmen: Hüseyin Nadir

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Nadir olan ve Porsuk Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, 177 sayfalık Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 Yazarı Kimdir ?

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 yazarı Hüseyin Nadir 'dır. Hüseyin Nadir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 PDF indir oku

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Porsuk Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, 177 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Yazar Hüseyin Nadir tarafından 1920'lerde yazılan Fakabasmaz Zihni'nin Maceraları ilk kez Porsuk Kültür Yayıncılık tarafından günümüz Türkçesiyle basıldı. Bu kitap zeki hırsızın maceralarının anlatıldığı serinin ilk cildi. Sayfalar arasındaki imgesel çizimler ile öyküler sizi gerçek maceralara taşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 TIKLA PDF İNDİR !Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Karacaahmet Mezarlığı Cinayeti - Fakabasmaz Zihnin Maceraları 1, Hüseyin Nadir

Yorum Gönder