18 Nisan 2023

Arizona Geçidi Aydoğan Coşkun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Aydoğan Coşkun
Çevirmen: Aydoğan Coşkun

Arizona Geçidi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aydoğan Coşkun olan ve Lakin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arizona Geçidi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arizona Geçidi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arizona Geçidi TIKLA PDF İNDİR !

Arizona Geçidi Yazarı Kimdir ?

Arizona Geçidi yazarı Aydoğan Coşkun 'dır. Aydoğan Coşkun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Arizona Geçidi PDF indir oku

Arizona Geçidi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lakin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arizona Geçidi TIKLA PDF İNDİR !

Arizona Geçidi TIKLA PDF İNDİR !
Yoldan çıkmak başka bir yola götürür insanı. Aynı yolda ısrar etmek yolun tekdüzeliği içinde kaybolma halidir çoğu zaman. Gidilecek yer değil, yolun kendisidir gerçekte macera. Ulaşılan yer, yarattığı anlık yanılsamayla ele geçirir insanı ve dönüş yolunu kapatır. İşte gerçek yol o zaman başlar. Yusuf' mu yola çıkmıştır yoksa yol mu Yusuf' un içinde doğmuştur. Yolu lif lif ören hayatlar bütünü Yusuf'un dışında yaşanmıştır oysa. Kader kelimesi, işte tam burada; tesadüflerin doğduğu yerde belirginleşir. Ulaşılan yer ve yol birbirine evrilir. Orası burası, burası orasıdır artık Yusuf' ta. Yusuf'un öyküsü bir yol öyküsü değil, bir kaçış öyküsü olarak başlar. Tercihi kaderidir artık. Ve kaderi onu Yelena' ya, hayatının tek aşkına götürecektir…
-Turgut Toygar-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Lakin Yayınevi Arizona Geçidi TIKLA PDF İNDİR !Arizona Geçidi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Arizona Geçidi, Aydoğan Coşkun

Yorum Gönder