23 Nisan 2023

Filizkıran Fatıgül Balcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,43 TL
Yazarı: Fatıgül Balcı
Çevirmen: Fatıgül Balcı

Filizkıran indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatıgül Balcı olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Filizkıran eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Filizkıran ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Filizkıran TIKLA PDF İNDİR !

Filizkıran Yazarı Kimdir ?

Filizkıran yazarı Fatıgül Balcı 'dır. Fatıgül Balcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Filizkıran PDF indir oku

Filizkıran indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Filizkıran TIKLA PDF İNDİR !

Filizkıran TIKLA PDF İNDİR !

"Kötü bir masal gibiydi yaşadıklarım… Masal olduğu için, hiçbirsaçmalık sorgulanmaz ya. Uçak yerine geçen Anka Kuşu, uçan halılar,güzeller güzeli belalı peri kızları ve yüzlerce masal öğesi... Masaldaölüler de pekâlâ dirilebilir, çıkarırsın mezardan, sıcak suya koyarsınanında canlanır ya da bir prensesin öpücüğüyle dirilir ya da toplanırlarbir yerde ölüler şehri kurarlar... Ben de bir masalın içinde yaşadım;masalın kahramanı değil de, kötü bir öğesi olarak."Bir çatışmada öldürüldükten sonra yeni bir kimlikle, yeniden dünyayagelen, "kendisini kafadan doğuran" eski sol örgüt lideri Nuri Kartal'ınTürkiye'den Fransa'ya uzanan sürgün hayatı… Onulmaz bir kimlikyarılması: Devrimci Nuri mi yoksa etliye sütlüye karışmayan MösyöPascal mı? Bir kafaya iki gövde fazla, iki kafaya bir gövde az geliyor...Filizkıran, duvarların "Tek yol devrim!" yazılarıyla inlediği, emayetencerelerin moda olduğu bir dönemin romanı.Fatigül Balcı, dünyaya geldiğine pişman edilmiş bir kuşağı anlatıyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Filizkıran TIKLA PDF İNDİR !Filizkıran TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Filizkıran, Fatıgül Balcı

Yorum Gönder