18 Nisan 2023

Edebiyatın Kırk Çınarı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Edebiyatın Kırk Çınarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve 40'lar Kulübü Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyatın Kırk Çınarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyatın Kırk Çınarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyatın Kırk Çınarı TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatın Kırk Çınarı Yazarı Kimdir ?

Edebiyatın Kırk Çınarı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Edebiyatın Kırk Çınarı PDF indir oku

Edebiyatın Kırk Çınarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 40'lar Kulübü Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyatın Kırk Çınarı TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyatın Kırk Çınarı TIKLA PDF İNDİR !
Küçük bir fikirle çıktık yola. Bir küçük fikir, 40 taze bakışlı yazar… Çığ gibi büyüdü fikirler, giderek demlenen kalemlerde devleşti eserler, 40 kalemden 1000'i aşkın yazara ulaştık.

Farklı şehirler, farklı hikâyeler, bambaşka pencereler… Birbirimizi hiç görmeden el birliği yaptık; bir elden çıkardık, 40 ayrı gözle yazdığımız kitapları. Bir kitabımız olac

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Edebiyatın Kırk Çınarı,

Yorum Gönder