19 Nisan 2023

Bu Türkü Söylenmeli Özer Ergül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,22 TL
Yazarı: Özer Ergül
Çevirmen: Özer Ergül

Bu Türkü Söylenmeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özer Ergül olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bu Türkü Söylenmeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bu Türkü Söylenmeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bu Türkü Söylenmeli TIKLA PDF İNDİR !

Bu Türkü Söylenmeli Yazarı Kimdir ?

Bu Türkü Söylenmeli yazarı Özer Ergül 'dır. Özer Ergül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Bu Türkü Söylenmeli PDF indir oku

Bu Türkü Söylenmeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bu Türkü Söylenmeli TIKLA PDF İNDİR !

Bu Türkü Söylenmeli TIKLA PDF İNDİR !

Okumaların ve gözlemlerin içselleştirilmesi bir sanatçınıntek beslenme kaynağıdır. Bu birikme, üretilecek sanatın can damarısoyutlamayı harekete geçirir. Soyutlama, nicel ve nitel dönüşümünde,sanat arınmasının doruğu olan yalınlığı hedeflemiş demektir.Özer Ergül, kırsaldan kentsele, her anlamda evrilen yaşamında, şiir içingerekli olan tüm verileri içselleştirmeyi hiç göz ardı etmemiş ve bubeslenmeyle, 'Bu Türkü Söylenmeli'nin şiirlerini biz okurlara sunmuştur.Şiir arınmasının doruğuna, yalınlığa açılan bir kapıdır Bu TürküSöylenmeli. Bu kapı açıktır, şiire yolculuk eden tüm dostluklarıkucaklamak sevdasındadır. Özer Ergül, bu sevdanın neferi olmak mutluluğunu yeni günlere, torunu Defne'yle gitmek olarak yeğlemiştir.Evet, Bu Türkü Söylenmeli.

- H. Hüseyin Yalvaç

(Tanıtım Bülteninden)

Bu Türkü Söylenmeli TIKLA PDF İNDİR !Bu Türkü Söylenmeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Bu Türkü Söylenmeli, Özer Ergül

Yorum Gönder