19 Nisan 2023

Babalar En Çok Kızlarını Sever Kadri Durgut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Kadri Durgut
Çevirmen: Kadri Durgut

Babalar En Çok Kızlarını Sever indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kadri Durgut olan ve Tunç Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Babalar En Çok Kızlarını Sever eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babalar En Çok Kızlarını Sever ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babalar En Çok Kızlarını Sever TIKLA PDF İNDİR !

Babalar En Çok Kızlarını Sever Yazarı Kimdir ?

Babalar En Çok Kızlarını Sever yazarı Kadri Durgut 'dır. Kadri Durgut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Babalar En Çok Kızlarını Sever PDF indir oku

Babalar En Çok Kızlarını Sever indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunç Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babalar En Çok Kızlarını Sever TIKLA PDF İNDİR !

Babalar En Çok Kızlarını Sever TIKLA PDF İNDİR !
"Yaşamın her halinden yüreklere damlalar halinde dökülen şiirler. Ya da üzüm taneleri tadında bir koca salkım. Şiirin aslı da damıtılmış (darası alınmış) söz değil midir? Kadri Durgut'un 'Babalar En Çok Kızlarını Sever' adlı şiir kitabı, aşkın da yaşamın da, şiirin de imbikten geçirilmiş dem halidir."
-Zekeriya Çavuşoğlu-


Sana Eylül'ü yazayım
En sarıhaliyle
Sen ben istediğin renkte oku
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tunç Yayıncılık Babalar En Çok Kızlarını Sever TIKLA PDF İNDİR !Babalar En Çok Kızlarını Sever TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Babalar En Çok Kızlarını Sever, Kadri Durgut

Yorum Gönder