19 Nisan 2023

Bir Bedende İki Kadın Sibel Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,63 TL
Yazarı: Sibel Yılmaz
Çevirmen: Sibel Yılmaz

Bir Bedende İki Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sibel Yılmaz olan ve Ray Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Bedende İki Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Bedende İki Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Bedende İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bedende İki Kadın Yazarı Kimdir ?

Bir Bedende İki Kadın yazarı Sibel Yılmaz 'dır. Sibel Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Bedende İki Kadın PDF indir oku

Bir Bedende İki Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ray Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Bedende İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bedende İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !
Evlenmek İsterken Aydınlandım kitabının yazarı Sibel Yılmaz, ikinci kitabı Bir Bedende İki Kadın ile okurlarıyla bir kez daha buluşuyor. Yazar bu kitabında her insanın içindeki aşkı, sevgiyi, kadını, cinselliği ve korkuları kendisinden yola çıkarak en samimi ve en açık haliyle kaleme alıyor. Kendisiyle yüzleşebilen, içine bakabilen her insanın kendi hayatının başkahramanı olduğuna inanıyor. Bu kitap; içimizde sakladığımız, olmak isteyip de olamadığımız, cesaret edip ortaya çıkaramadığımız, özgürleştiremediğimiz diğer yanımızı anlatıyor. Bu kitap; yeni bir insanı, yeni bir hayatı anlatıyor. Kendisiyle yeniden buluşmak isteyen herkese...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ray Yayıncılık Bir Bedende İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

05.03.2019

okunması gereken bir kitap

kadını kadının sevgisini cinselliğini anlatan şahane bir kitap

Bir Bedende İki Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Bedende İki Kadın, Sibel Yılmaz

Yorum Gönder