22 Nisan 2023

Ay Tiradı A. Ali Ural Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: A. Ali Ural
Çevirmen: A. Ali Ural

Ay Tiradı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. Ali Ural olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ay Tiradı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay Tiradı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay Tiradı TIKLA PDF İNDİR !

Ay Tiradı Yazarı Kimdir ?

Ay Tiradı yazarı A. Ali Ural 'dır. A. Ali Ural yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ay Tiradı PDF indir oku

Ay Tiradı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay Tiradı TIKLA PDF İNDİR !

Ay Tiradı TIKLA PDF İNDİR !

Ay, yanaklarıma tuzlu damlalar serpiyor. Orman perileri ipekten kanatlarını saklıyorlar rüzgârlarını esirgemek için. Umudumu kaybetmedim. Biliyorum susuzluktan yere düşeceğim anda fışkıracak hayat. Buz gibi sular yüzümden süzülüp bir ark açacak kendine ve gitgide yatağını genişleterek önce bir dereye sonra bir ırmağa dönüşecek. Bir yaz gecesi, bir ormanın derinliklerinde başlayan yolculuğumun yine bir yaz gecesi bir denizin eteklerinde nihayet bulması için dua etmeliyim. Kaç ırmak denize varmadan gökte bulmuştur kendini.

(Tanıtım Bülteninden)

Ay Tiradı TIKLA PDF İNDİR !Ay Tiradı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ay Tiradı, A. Ali Ural

Yorum Gönder