25 Nisan 2023

Asmalımescit'te Cinayet Cem Sancar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,25 TL
Yazarı: Cem Sancar
Çevirmen: Cem Sancar

Asmalımescit'te Cinayet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cem Sancar olan ve H Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asmalımescit'te Cinayet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asmalımescit'te Cinayet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asmalımescit'te Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Asmalımescit'te Cinayet Yazarı Kimdir ?

Asmalımescit'te Cinayet yazarı Cem Sancar 'dır. Cem Sancar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Asmalımescit'te Cinayet PDF indir oku

Asmalımescit'te Cinayet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. H Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asmalımescit'te Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Asmalımescit'te Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Uydurulmuş rivayetlerin, uydurulmuş dinlerin, saltanatlara kapıkulu edilmiş ritüellerin, meleklerin cinsiyeti üstüne tartışan Bizans dindarlarının yanından arızalı bir rüzgâr gibi geçerim. Bir "Hayatı Kullanma Kılavuzu"nun aşkında sokaklara, caddelere, batan güneşe, kızaran sabaha, küçük kız çocuklarının saçında uçuşan kurdelelere bakarım. Olan biteni fark edebilenler için çok işaretler, ayetler asılıdır gerçekten bu hayatın surlarında, bilirim..."

Bir yanda bitmek bilmeyen bir karakışın ortasında Asmalımescit; bir yanda da dervişmeşrep Neyzen, devrimci Dev Mor, Fedai ve bal kız Balgın'ı izlemekle görevlendirilen alaturka dedektif Kadir Kıymetbilir...

Cem Sancar, dehşet verici bir cinayetin gölgesinde İstanbul'un kuytu sokaklarını, terk edilmiş hanlarını, insanlarını, güzelliklerini, kavgalarını, heyecanlarını ve aşklarını anlatıyor. Asmalımescit'te Cinayet, samimi, canlı ve akıcı diliyle çağdaş Türk edebiyatına yeni bir soluk getiriyor.

Editör: Recep Alptekin

Asmalımescit'te Cinayet TIKLA PDF İNDİR !Asmalımescit'te Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Asmalımescit'te Cinayet, Cem Sancar

Yorum Gönder