3 Mart 2023

Zaman Parçaları Rysa Walker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,95 TL
Yazarı: Rysa Walker
Çevirmen: Merve Doğruer

Zaman Parçaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rysa Walker olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zaman Parçaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zaman Parçaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zaman Parçaları TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Parçaları Yazarı Kimdir ?

Zaman Parçaları yazarı Rysa Walker 'dır. Rysa Walker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Zaman Parçaları PDF indir oku

Zaman Parçaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zaman Parçaları TIKLA PDF İNDİR !

Zaman Parçaları TIKLA PDF İNDİR !

Işık saçan madalyonlar, tarihte geri giderek yapılan değişiklikler, dünyayı yok etmeye hazırlanan tarikatlar, çıkılması gereken zaman yolculukları… hep kitap olağanüstü bir diziyi okurlarıyla buluşturmuştu geçtiğimiz aylarda: "CHRONOS Dosyaları!" Şimdi de Rysa Walker'ın yazdığı dizinin son kitabı Zaman Parçaları raflarda.
Kate'in çok zamanı kalmadı. İnsanlığın yarısını yok etmeye çalışan büyükbabasını durdurmak için verdiği mücadelede sona yaklaştı. Zaman sıçramalarını artırması, tarihte hızla oradan oraya savrulması, büyükbabasının zaman çizelgesinde yaptığı korkunç değişiklikleri düzeltmesi gerekiyor. Bu defa yanında ona destek olacak bir ekibi de var. Neye hizmet ettiğinden emin olmadığı, güvenip güvenmemesi gerektiğini bile bilmediği bir ekip…
Ne olursa olsun zamanı durdurmak imkânsız, o ilerlemeye devam ediyor. Peki treni yavaşça doğru raya çekmek mümkün mü?

(Tanıtım Bülteninden)

Zaman Parçaları TIKLA PDF İNDİR !Zaman Parçaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Zaman Parçaları, Rysa Walker

Yorum Gönder