5 Mart 2023

Yürek Tozuyla Kaplı Defter Kıvanç Kılavuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: Kıvanç Kılavuz
Çevirmen: Kıvanç Kılavuz

Yürek Tozuyla Kaplı Defter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kıvanç Kılavuz olan ve Kule yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yürek Tozuyla Kaplı Defter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yürek Tozuyla Kaplı Defter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yürek Tozuyla Kaplı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yürek Tozuyla Kaplı Defter Yazarı Kimdir ?

Yürek Tozuyla Kaplı Defter yazarı Kıvanç Kılavuz 'dır. Kıvanç Kılavuz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yürek Tozuyla Kaplı Defter PDF indir oku

Yürek Tozuyla Kaplı Defter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kule yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yürek Tozuyla Kaplı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Yürek Tozuyla Kaplı Defter TIKLA PDF İNDİR ! Kalbi cin. Ruhu peri. Gel buraya neşeli yaratık! Tütsüsü yeşil, yatağı mor. Koş buraya uğurlu yaratık. Beyaz tenlim. Güneş yüzlüm! –Gel hadi! Memesi süt dolu. Sözleri bal akıtan tatlı dil. Koş buraya harika varlık. Kutsal kanatlım! Uç hadi! Peri ruhlum. Her zerresi güzellik olan altın ruh. Kalbi aşk akıtan çeşme. –yıka bizi balçığa boğan kötülükleri! Nefesi kral tacından daha değerli. –kurtar kalbimizi lanetli çiçeklerden! Yürek tozunu serp üstümüze! Nefis yaratık! Koş hadi muhteşem ayaklarla! Gözleri yıldızlardan daha parlak Dudakları bulutlardan daha yumuşak Sev bizi mükemmel varlık! Yağ bana nefis yaratık!

(Tanıtım Bülteninden)

Yürek Tozuyla Kaplı Defter TIKLA PDF İNDİR !Yürek Tozuyla Kaplı Defter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yürek Tozuyla Kaplı Defter, Kıvanç Kılavuz

Yorum Gönder