5 Mart 2023

Işınlanma Necdet Genç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: Necdet Genç
Çevirmen: Necdet Genç

Işınlanma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necdet Genç olan ve Kule yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Işınlanma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Işınlanma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Işınlanma TIKLA PDF İNDİR !

Işınlanma Yazarı Kimdir ?

Işınlanma yazarı Necdet Genç 'dır. Necdet Genç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Işınlanma PDF indir oku

Işınlanma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kule yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Işınlanma TIKLA PDF İNDİR !

Işınlanma TIKLA PDF İNDİR ! Tünel, yaklaştıkça yarım bir daire şeklinde beliriyor ve daire kendine hiç olmadığı kadar yeni ve hiç olmadığı kadar büyük bir anlam kazanıyordu. Kurtulmak, bu yarım dairenin içine girmek ve içinden çıkmak kadar kolaydı. Kolayla zor, olağanla imkânsız hiç bu kadar iç içe girmemişti. Keşke elinde zoru kolay, imkânsızı mümkün yapabilecek bir güç olsaydı.

(Tanıtım Bülteninden)

Işınlanma TIKLA PDF İNDİR !Işınlanma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Işınlanma, Necdet Genç

Yorum Gönder