22 Mart 2023

Yıldız Lejyonları Kameron Hurley Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,11 TL
Yazarı: Kameron Hurley
Çevirmen: Kameron Hurley

Yıldız Lejyonları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kameron Hurley olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yıldız Lejyonları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıldız Lejyonları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıldız Lejyonları TIKLA PDF İNDİR !

Yıldız Lejyonları Yazarı Kimdir ?

Yıldız Lejyonları yazarı Kameron Hurley 'dır. Kameron Hurley yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Yıldız Lejyonları PDF indir oku

Yıldız Lejyonları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıldız Lejyonları TIKLA PDF İNDİR !

Yıldız Lejyonları TIKLA PDF İNDİR !

"Bir zamanlar, hepimizin anılarımızın bir toplamı olduğuna inanırdım. Ama bu yerde, bizi oluşturan şeyin anılar olmadığını, onlarla ne yapmaya karar verdiğimiz olduğunu anladım. Aşağıdaki karanlıkta, katlandığım acıya dayanan bir hayat kurmaya çalıştım. Ama böyle yapmamak gerekir, öyle değil mi? Her şeyi yeniden kurmak zorundasın. Dönüşmelisin. Bizler, bize olanların toplamından daha fazlasıyız, öyle değil mi?"

Evrenin kıyısında bir yerlerde, bir gemi-dünyalar topluluğu olan Lejyon'da nesillerdir çözümsüz bir savaş sürüyor. Tekrar eden sayısız mücadele içinde hafızasını kaybetmiş bir asker, Lejyon'dan ayrılma yeteneğindeki tek dünya-gemiye binmek için son savaşına hazırlanırken aynı zamanda kim olduğunu ya da olabileceğini keşfetmek amacıyla ümitsiz bir mücadele veriyor.

Iain M. Banks'in Kültür serisi ve Roger Zelazny'nin Amber Yıllıkları gibi romanların geleneğinde, Kameron Hurley trajik aşk, intikam ve savaş hakkında epik ve heyecan verici bir hikâye anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yıldız Lejyonları TIKLA PDF İNDİR !Yıldız Lejyonları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Yıldız Lejyonları, Kameron Hurley

Yorum Gönder