22 Mart 2023

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Selçuk Altun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,22 TL
Yazarı: Selçuk Altun
Çevirmen: Selçuk Altun

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selçuk Altun olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Yazarı Kimdir ?

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir yazarı Selçuk Altun 'dır. Selçuk Altun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir PDF indir oku

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir TIKLA PDF İNDİR !

"Dünyanın en iyi yazarı kim? Çela ne-re-de-sin?"


Bu roman kitaplarla, kitabevleriyle; müzikten resme, arkeolojiden antikalara, Beyoğlu ve Manhattan arka sokaklarından gezegenin diğer çizgidışı noktalarına, okura dağıttığı sayısız ipuçlarıyla gizemli bir serüveni aktarıyor. Oktay Rifat'ın şiirleriyle kaplı yolda yürümenin hazzıyla...


Romanın anlatıcısı, kaderin mi karşısına çıkardığı O.Y.'nin tuhaf bir oyunuyla önce, bir sığınakta gizlenen Edirnekâri sandığa ulaşmak zorunda. Sahi, kimdir dünyanın en iyi yazarı?



(Tanıtım Bülteninden)



Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir TIKLA PDF İNDİR !Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir, Selçuk Altun

Yorum Gönder