23 Mart 2023

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım Mustafa Çetin Baydar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Mustafa Çetin Baydar
Çevirmen: Mustafa Çetin Baydar

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Çetin Baydar olan ve Yazar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 140 sayfalık Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım TIKLA PDF İNDİR !

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım Yazarı Kimdir ?

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım yazarı Mustafa Çetin Baydar 'dır. Mustafa Çetin Baydar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım PDF indir oku

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yazar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 140 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım TIKLA PDF İNDİR !

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım TIKLA PDF İNDİR !

"Nicedir ol hikâyet?" diye başlayan masalımsı serüvenleri anlatanlar da dinleyenler de giderek azalıyor. Şimdinin dünyalarını, dudakla kalp arasına mevzilenmiş "kalemler" inşa ediyorlar. Kalemi elime aldığım yıllarda, benim lakaplarımdan birinin de "hekat uşağı" olduğunu söylemekle yetineyim. Bu lakap bana, uçuk projelerimden bi-zar olanların hediyesidir. Hayal ve hakikat ufuklarında koşup duran bir tabiatım var. Kalem, benim dünyama masaldan sonra atılmış ikinci düğümdür. Kırk yıllık yazarlık serüvenimi dinlerken sıkça masalımsı unsurlarla karşılaşacağınızı, bu sebeple peşinen haber veriyorum.

(Tanıtım Bülteninden)

Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım TIKLA PDF İNDİR !Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yakın Çevreme İlişkin Hatıralarım, Mustafa Çetin Baydar

Yorum Gönder