23 Mart 2023

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap Michael Grant Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Michael Grant
Çevirmen: Michael Grant

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael Grant olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap Yazarı Kimdir ?

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap yazarı Michael Grant 'dır. Michael Grant yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap PDF indir oku

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Yıllar önce Perdido Beach'e düşen meteoritlerle değişen dünyada ilginç şeyler oluyor. Bu kaya parçalarını keşfeden insanlar şekil değiştirip daha önce sahip olmadıkları güçler geliştiriyorlar. Fakat bu gücün ortaya çıkaracağı varlık, bir canavar, bir kahraman ya da herkese korku salan bir kötü olabilir. "Canavar" serisinin ikinci kitabı Kötü Adam'da bu kişi Dillon Poe. Yalnızca sesini kullanarak kitleleri peşinden sürükleyebilen Poe yaptığı eylemlerle tüm dünyayı tehdit etmeye başlıyor.

"Yoklar" serisiyle büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan Michael Grant, "Canavar" serisiyle iyiliğin ve gücün sınırlarının zorlandığı yepyeni bir evren yaratıyor.

Yarattığı fantastik evrenlerle bilimkurgu severleri peşinden sürükleyen Michael Grant'in yeni serisi "Canavar" meteoritlerle kaderi değişen dünyanın yeni düzenini anlatıyor. Bu kaya parçalarının içlerinde büyük bir güç barındırdığını keşfeden insanlardan biri olan Dillon Poe yalnızca sesini kullanarak binlerce kişiyi etkisi altına alıyor. Dünya, nereden geldiğini bilmediği bu tehdite karşı savaşabilecek mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kötü Adam-Canavarlar Serisi İkinci Kitap, Michael Grant

Yorum Gönder