5 Mart 2023

Üç Noktaya Adanan Sözler Abdurrahman Adıyan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Abdurrahman Adıyan
Çevirmen: Zera Zavvari

Üç Noktaya Adanan Sözler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdurrahman Adıyan olan ve İbrişim yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Noktaya Adanan Sözler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Noktaya Adanan Sözler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Noktaya Adanan Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Üç Noktaya Adanan Sözler Yazarı Kimdir ?

Üç Noktaya Adanan Sözler yazarı Abdurrahman Adıyan 'dır. Abdurrahman Adıyan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Üç Noktaya Adanan Sözler PDF indir oku

Üç Noktaya Adanan Sözler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İbrişim yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Noktaya Adanan Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Üç Noktaya Adanan Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi, yakınlığa, uzaklığa bakmaz, onun kökleri aydınlıktan filizlendiği için her dem boy verir. Aşkta yakınlık, bağımlılığı ve tutkuyu; uzaklık ise unutmayı yedeğinde tutar. Çünkü aşk bir esinti, bir dalga misali gelip geçicidir. Sevgi, en yalın hâlini bile daracık mekânda yaşarken edep çizgisini aşmaz. Aşk, alanını genişlettikçe, arzuya kayar. Sevgi; hisseder, algılar, anlar onun için sevginin gücüne inanır... Sevgi, emek verir, vefasının tezahürü olarak sadakat gösterir. Sevgi, mütevazıdır, gayretlidir, dayanışmayı, paylaşmayı bilir... Dahası; sevgi kucaklar, fedakârlıktır şiarı, güven vericidir. Sevgi, köklerine bağlıdır, özünden gürleşir; âdeta özgürlük çınarıdır. Aşk ise tek kişiliktir, bireyseldir. Yalnızlığı sever, felsefesinin ilk basamağı kıskançlıktır. Sevgi elle tutulur, gözle görülür derecede somuttur; aşk ise görünmezdir, fludur, soyuttur. Sevgi ruha biçilen bir atlas libas, aşk ise azap gömleğidir. Sevgiyle gelir dünyaya insan, aşkla değil. Sevgi, üretim; aşk, tüketimdir.

(Tanıtım Bülteninden)

Üç Noktaya Adanan Sözler TIKLA PDF İNDİR !Üç Noktaya Adanan Sözler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Üç Noktaya Adanan Sözler, Abdurrahman Adıyan

Yorum Gönder