5 Mart 2023

Arka Plan Yazıları Erhan Erken Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Erhan Erken
Çevirmen: Erhan Erken

Arka Plan Yazıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erhan Erken olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arka Plan Yazıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arka Plan Yazıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arka Plan Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Arka Plan Yazıları Yazarı Kimdir ?

Arka Plan Yazıları yazarı Erhan Erken 'dır. Erhan Erken yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Arka Plan Yazıları PDF indir oku

Arka Plan Yazıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arka Plan Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Arka Plan Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Aslolan hakikate yaklaşabilmenin peşinde koşmaktır. Şartların elverişli olup olmaması, 'konjonktürün' müsaade edip etmemesi, ifa edilen vazifelerin önemi veya önemsizliği, bu arayışın ve koşuşturmanın sonuca ulaşmasını müspet veya menfi yönde etkileyen faktörlerdir.



Fakat arayışın özünü etkileyemezler. İnsanoğlundan beklenen, yaşadığı hayatın her anında, sağlam referanslara göre tayin edilmiş olan doğruya doğru yönelmesidir.



Hakikat yolculuğunda hepinize başarılar diliyorum.


(Tanıtım Bülteninden)

Arka Plan Yazıları TIKLA PDF İNDİR !Arka Plan Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Arka Plan Yazıları, Erhan Erken

Yorum Gönder