4 Mart 2023

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 Danielle L. Jensen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,0 TL
Yazarı: Danielle L. Jensen
Çevirmen: Egemen İpek

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danielle L. Jensen olan ve Aspendos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 Yazarı Kimdir ?

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 yazarı Danielle L. Jensen 'dır. Danielle L. Jensen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 PDF indir oku

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aspendos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !
Bir cadının laneti, trolleri beş yüzyıl boyunca dağın altındaki şehirlerine hapsetmiştir. Cécile de Troyes kaçırılıp dağın altındaki şehre götürüldüğünde, trollerin laneti bozmak için ona güvendiğini anlar. Cécile'in aklında ise tek bir şey vardır: Oradan kaçmak. Ancak troller zeki, hızlı ve insanüstü güçlere sahip yaratıklardır. Cécile, doğru fırsatı sabırla beklemek zorundadır. Cécile, trollerle zaman geçirdikçe, içinde bulundukları zor durumu anlamaya başlar ve gittikçe büyüyen bir ayaklanmadan haberdar olur. Belki de Cécile, isyanın başarılı olması için trollerin tam da ihtiyaç duydukları kişidir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 448

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Tutsak Çalı Kuşu - Lanet Üçlemesi 1, Danielle L. Jensen

Yorum Gönder