4 Mart 2023

Kayıp Zaman H. Yıldız Yağcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,81 TL
Yazarı: H. Yıldız Yağcı
Çevirmen: H. Yıldız Yağcı

Kayıp Zaman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı H. Yıldız Yağcı olan ve Karina Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kayıp Zaman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Zaman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Zaman Yazarı Kimdir ?

Kayıp Zaman yazarı H. Yıldız Yağcı 'dır. H. Yıldız Yağcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kayıp Zaman PDF indir oku

Kayıp Zaman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karina Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Zaman TIKLA PDF İNDİR !
Selim, geçmişindeki belirsizliklerin ve ilk aşkın gönül kırıklığının verdiği yorgunlukla yol almaya çalışan genç bir adam. Kayıp bir zamanın peşine düştüğünde karşılaştığı her kişi, benliğinin bir başka odasına açılan kapı gibidir adeta. Emekli bir gazeteci, küskün bir komünist, mütevekkil bir sûfi, eski bir pavyon şarkıcısı ve geçmişi pişmanlıklarla dolu bir adam… Seksenli yılların hoyrat siyasi atmosferinden günümüze uzanan tertemiz bir aşk karşılar onu… Ve bizleri kadim şehrin, Bursa'nın sokaklarında gezdirirken, kulağımıza kaybettiklerimizi fısıldayan bir hikâye…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Karina Yayınevi Kayıp Zaman TIKLA PDF İNDİR !Kayıp Zaman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kayıp Zaman, H. Yıldız Yağcı

Yorum Gönder