22 Mart 2023

Turna Fırtınası Hulusi Üstün Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Hulusi Üstün
Çevirmen: Hulusi Üstün

Turna Fırtınası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hulusi Üstün olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Turna Fırtınası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Turna Fırtınası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Turna Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Turna Fırtınası Yazarı Kimdir ?

Turna Fırtınası yazarı Hulusi Üstün 'dır. Hulusi Üstün yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Turna Fırtınası PDF indir oku

Turna Fırtınası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Turna Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Turna Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Ömür bir musikidir.Çığlıkla başlayan bu melodi,mırıltılarla ve ninnilerle sürer.Sonra cıvıltılar karışır,alkışlar karışır,derken müzik coşar,parça baş döndürücü bir ritme dönüşür.Ardından fark ettirmeden düşer müziğin temposu.Ritim ağırlaşır,sonunda bir yaz semaisi olur.İniltilerle sayıklamalarla yavaşlar…yavaşlar…ve susar.

En son bir sela sesi ile musikinin bittiği ilan olunur.

Yaşamak ise dans etmeye benzer o müzik eşliğinde…

(Tanıtım Bülteninden)

Turna Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !Turna Fırtınası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Turna Fırtınası, Hulusi Üstün

Yorum Gönder