3 Mart 2023

Tezkire Dergisi Sayı 64 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,62 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Tezkire Dergisi Sayı 64 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Tezkire Dergisi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tezkire Dergisi Sayı 64 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tezkire Dergisi Sayı 64 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tezkire Dergisi Sayı 64 TIKLA PDF İNDİR !

Tezkire Dergisi Sayı 64 Yazarı Kimdir ?

Tezkire Dergisi Sayı 64 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Tezkire Dergisi Sayı 64 PDF indir oku

Tezkire Dergisi Sayı 64 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tezkire Dergisi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tezkire Dergisi Sayı 64 TIKLA PDF İNDİR !

Tezkire Dergisi Sayı 64 TIKLA PDF İNDİR !

Tezkire dergisi 64.sayısında Türk tarihi çalışan araştırmacılara odaklanan bir sayı hazırladı. Zürcher, Lewis gibi Türk olmayan araştırmacıların yanı sıra Osman Turan, Reşad Ekrem Koçu, Zafer Toprak, Kemal Karpat gibi Türk tarihçiler üzerine metinlerden oluşan dosya ile Türk tarihçiliğinin düşünsel-siyasal referansları, Türk düşüncesiyle irtibatı ve biçimlenmesinde, gelişmesinde nasıl bir role sahip olduğu detaylandırılmaya çalışıldı.

(Tanıtım Bülteninden)

Tezkire Dergisi Sayı 64 TIKLA PDF İNDİR !Tezkire Dergisi Sayı 64 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Tezkire Dergisi Sayı 64,

Yorum Gönder