3 Mart 2023

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz Erkan Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Erkan Aydın
Çevirmen: Erkan Aydın

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erkan Aydın olan ve Ravza Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz Yazarı Kimdir ?

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz yazarı Erkan Aydın 'dır. Erkan Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz PDF indir oku

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ravza Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

İnsanların, ahiret korkusu ile hareket etmedikleri takdirde kar­şılaşacakları azaba bir başka hadîste şöyle işaret edilmektedir."Hz.Peygamber namazgâha gitti ve orada insanların ticâri muamelelerde bulunduklarını gördü.Onlara:

- Ey tacirler topluluğu, diye hitap etti.Onlar da Peygambere döndüler, dinlemeye başladılar ve Hz.Peygamber sözlerine şöyle de­vam etti:

- Muhakkak ki, tacirler kıyamet gününde günahkâr olarak yar­gılanırlar.Ancak Allah'tan korkan, iyilik işleyen ve sadaka verenler bunların dışındadır"17 buyurdu.

Ticâri faaliyetlerinde hak ve adaleti gözetenler için de "Doğru, güvenilir tâcir (kıyamet gününde) peygamberlerle, sıddıklarla ve şe­hitlerle birliktedir." müjdesini vermiştir.18

(Tanıtım Bülteninden)

Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz TIKLA PDF İNDİR !Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mülkü Olmayanın Hükmü Olmaz, Erkan Aydın

Yorum Gönder