22 Mart 2023

Sürgün Kuşlar Şükran Fişekçi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Şükran Fişekçi
Çevirmen: Şükran Fişekçi

Sürgün Kuşlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şükran Fişekçi olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sürgün Kuşlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sürgün Kuşlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sürgün Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Sürgün Kuşlar Yazarı Kimdir ?

Sürgün Kuşlar yazarı Şükran Fişekçi 'dır. Şükran Fişekçi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sürgün Kuşlar PDF indir oku

Sürgün Kuşlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sürgün Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Sürgün Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Sobanın üzerinde içinde sıcak su bulunan bir güğüm var. Komşular vermişti. Kovada suyu ılıtıp yıkadım Yağız'ı. Küçük bir çocuk gibi itiraz etmeden yıkandı. Çok zayıflamıştı. Omur kemikleri tek tek sayılabiliyordu ve tüm vücudu çektiği işkencelerin izini taşıyordu. Kürek kemikleri olduğu gibi dışarıdaydı. Ağlamamak için zorluyordum kendimi. İnsanlar nasıl yapıyorlardı bunları? Tıpkı kendisine benzeyen, kendisi gibi bakan, gülen, ağlayan bir canlıyı nasıl incitebiliyorlardı böylesine. Oysa hepimiz annemizin rahminde dokuz ay o tatlı sıvının içinde minicik bir fetüsten minicik bir bebeğe dönüşürken aynı yolculuğu tamamlamadık mı? Süt dolu memeleri oburca emmedik mi? Masum birer bebekken nasıl oldu da acımasız canavarlara dönüştük. Anlayamıyorum. Bilemiyorum. Cevaplarını bilemediğim bu soruların karşısında boynum bükülüyor…

Olmadık. Olamadık. Yarım yamalak kaldık. Bu yüzden belki de hâlâ aşkı, sevgiyi özlenenleri, öldüren çöl sıcağında bir damla su gibi arayışımız.

Ve bitmeyen sevdalarımız… Denizlere… Yağızlara… Sürgün kuşlara…

(Tanıtım Bülteninden)

Sürgün Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !Sürgün Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sürgün Kuşlar, Şükran Fişekçi

Yorum Gönder