22 Mart 2023

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır Hülya Atacan Yeşilatay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Hülya Atacan Yeşilatay
Çevirmen: Hülya Atacan Yeşilatay

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Atacan Yeşilatay olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır TIKLA PDF İNDİR !

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır Yazarı Kimdir ?

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır yazarı Hülya Atacan Yeşilatay 'dır. Hülya Atacan Yeşilatay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır PDF indir oku

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır TIKLA PDF İNDİR !

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır TIKLA PDF İNDİR !

Telgrafın tellerine kuşlar mı konar?

Telgrafın tellerine bir gün kuşlar konar. O kuşlar, minik bir kız çocuğunun radyoda dinlediği ve hayran olduğu Özdal Kale Orhon ve Münir Nurettin Selçuk'un enfes nağmelerini kulağına fısıldar.

Kuşlar yine bir gün onu Suphi Ziya Özbekkan ile buluşturur ve bu çok değerli bestekârın önerisi ile, ne büyük bir tesadüftür ki, lâkabı Telgrafçı olan Ata Bey'in kurduğu Üsküdar Mûsikî Cemiyeti'nde Emin Ongan ve Arif Sami Toker'in talebesi olur.

"Usul mûsikînin kalbidir. Nota kılavuzudur, üslûp da ruhudur" diyen hocası Emin Ongan'dan aldığı üslûp ile klasik Türk mûsikîsi sanatçısı olan Hülya Atacan Yeşilaltay'ın mûsikî yolculuğu başlamıştır.

Bu kitapta bu yolculuğun hikâyesi ile üslûp, tavır üzerine anılar, röportajlar, bilgiler ve notalar yer almaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır TIKLA PDF İNDİR !Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Anılar ve Röportajlarla Musikide Üslup-Tavır, Hülya Atacan Yeşilatay

Yorum Gönder