5 Mart 2023

Sözüm New York'tan İçeri Şule Ülgen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Şule Ülgen
Çevirmen: Şule Ülgen

Sözüm New York'tan İçeri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şule Ülgen olan ve Phoenix yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sözüm New York'tan İçeri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sözüm New York'tan İçeri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sözüm New York'tan İçeri TIKLA PDF İNDİR !

Sözüm New York'tan İçeri Yazarı Kimdir ?

Sözüm New York'tan İçeri yazarı Şule Ülgen 'dır. Şule Ülgen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Sözüm New York'tan İçeri PDF indir oku

Sözüm New York'tan İçeri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Phoenix yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sözüm New York'tan İçeri TIKLA PDF İNDİR !

Sözüm New York'tan İçeri TIKLA PDF İNDİR !

Bir kenti yaşamak sokaklarında gördüğünüzü, yediğinizi, içtiğinizi anlatmaya benzemez. Burası; gökdelenlerinden güneşin görünmediği, her milletten insanın var olduğu, kedi büyüklüğünde fareleriyle ünlü, elinizi uzattığınız her yerden çıkabilecek hamam böcekleriyle, kışın dondurucu soğuğu, yazın kavurucu sıcağı, azgın enerjisi ve gürültüsüyle New York. "Nasıl olup bittiğini anlayamadan iniverdiğim, dillere destan, gönüllerden çıkmayan, geceleri milyonlarca ışığı ile parıldayan, gündüzleri ise çirkinliğini, pisliğini, baş döndüren binalarıyla da gizleyemeyen Amerika'nın ünlü şehri New York'tayım ve yaşamaya çalışıyorum." "Sözüm "New York'tan İçeri" ile hem New York'u gezecek hem de 1994-2004 yılları arasındaki New York'u tarihi olayları ile birlikte Şule Ülgen'in anılarında yaşayacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Sözüm New York'tan İçeri TIKLA PDF İNDİR !Sözüm New York'tan İçeri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Sözüm New York'tan İçeri, Şule Ülgen

Yorum Gönder