3 Mart 2023

Siyah Papatya Elmira Rüstemli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Elmira Rüstemli
Çevirmen: Elmira Rüstemli

Siyah Papatya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elmira Rüstemli olan ve Herdem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Siyah Papatya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Siyah Papatya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Siyah Papatya TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Papatya Yazarı Kimdir ?

Siyah Papatya yazarı Elmira Rüstemli 'dır. Elmira Rüstemli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Siyah Papatya PDF indir oku

Siyah Papatya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Herdem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Siyah Papatya TIKLA PDF İNDİR !

Siyah Papatya TIKLA PDF İNDİR !

Melis çocuklukta yaşadığı bir olay yüzünden yıllar sonra bile erkeklerden nefret eden liseli bir kız. Lise son sınıfın sonlarına doğru Melis'in okuduğu okula yeni bir çocuk gelir: Kağan.

Melis'in hayatına fazlasıyla dâhil olan Kağan zamanla Melis'i etkilemeye başlar. Melis'in etrafına ördüğü bariyerler Kağan'a karşı yavaş yavaş yok olmaya başlar.

Kağan arkadaşları hariç hiç kimseye sıcak davranmayan, umursamaz, sert bir çocuk. Fakat sevmediği yeni okulunda tanıştığı bir kız onu değiştirmeye başlar.

"Seni seviyorum." Dedim fısıltı gibi çıkan sesimle.

"Ben de seni Siyah Papatyam."

(Tanıtım Bülteninden)

Siyah Papatya TIKLA PDF İNDİR !Siyah Papatya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Siyah Papatya, Elmira Rüstemli

Yorum Gönder