20 Mart 2023

Sherlock Holmes'un Maceraları Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Mustafa Çevikdoğan

Sherlock Holmes'un Maceraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes'un Maceraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes'un Maceraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes'un Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes'un Maceraları Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes'un Maceraları yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes'un Maceraları PDF indir oku

Sherlock Holmes'un Maceraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes'un Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes'un Maceraları TIKLA PDF İNDİR !
Sherlock Holmes'un Maceraları, edebiyat tarihinin en meşhur dedektifinin ilk maceralarından oluşuyor. Sherlock Holmes'un "Bohemya'da Skandal", "Kızıl Saçlılar Kulübü" ve "Beş Portakal Çekirdeği" gibi en ünlü vakaları, Sidney Paget ile W. H. Hyde'ın çizimleriyle birlikte Maceralar'da hayat buluyor. Everest Yayınları'nın dünya klasikleri dizisi kapsamında yayımlanan bu cilt, öykülerin Strand Magazine'deki özgün hallerini esas alan, eksiksiz bir baskı.

"Sherlock Holmes ondan hep 'kadın' diye bahseder. Onu başka bir isimle andığını nadiren duymuşumdur. Holmes'un gözünde o, kendi hemcinslerinin tamamından daha üstündür. Irene Adler için aşka benzer duygular beslemiyordu... Bana kalırsa o, dünyanın görmüş olduğu en mükemmel akıl yürütme ve gözlem yapma makinesiydi; ancak bir âşık olarak, yanlış bir konuma yerleştirirdi kendini."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 315

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Sherlock Holmes'un Maceraları TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes'un Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes'un Maceraları, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder