20 Mart 2023

Selanik'te Sonbahar Tuna Kiremitçi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Tuna Kiremitçi
Çevirmen: Tuna Kiremitçi

Selanik'te Sonbahar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tuna Kiremitçi olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Selanik'te Sonbahar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Selanik'te Sonbahar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Selanik'te Sonbahar TIKLA PDF İNDİR !

Selanik'te Sonbahar Yazarı Kimdir ?

Selanik'te Sonbahar yazarı Tuna Kiremitçi 'dır. Tuna Kiremitçi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Selanik'te Sonbahar PDF indir oku

Selanik'te Sonbahar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Selanik'te Sonbahar TIKLA PDF İNDİR !

Selanik'te Sonbahar TIKLA PDF İNDİR !

Mustafa Kemal Paşa'nın 1919'da uğradığı suikast, Kurtuluş Savaşı'nın başlamasını önlemiştir. İkibinli yılların Osmanlı İmparatorluğu, entrikaları ve baskıcı rejimiyle devam ederken, Şehzade'nin bile hayran olduğu pop yıldızı Atilla gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Adli muhabir Fikriye, ünlü yıldızı bulmak için kişisel bir soruşturma yürütür. Genç kadının Atilla'nın son defa görüldüğü adaya yapacağı ziyaret ona, hem aşka hem de tarihe dair inanılmaz bir maceranın kapısını aralayacaktır!

"Selanik'te Sonbahar'da iki anlatıcı, birbirlerinin çevresinde dönen, yaklaşan, uzaklaşan ve iç içe giren anlatılarıyla uzun süren bir dansın figürleriyle hareket ediyorlar."

- Kaya Genç, Sabitfikir

"Roman seviyorsanız okumamanız bir kayıp. Müzik seviyorsanız iki kat kayıp."

- Gülenay Börekçi, Egoist Okur

(Tanıtım Bülteninden)

Selanik'te Sonbahar TIKLA PDF İNDİR !Selanik'te Sonbahar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Selanik'te Sonbahar, Tuna Kiremitçi

Yorum Gönder