20 Mart 2023

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M Kemal Gökdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Kemal Gökdoğan
Çevirmen: Kemal Gökdoğan

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Gökdoğan olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 166 sayfalık Kördüğüm - Dedektif Bay F.M eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kördüğüm - Dedektif Bay F.M ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kördüğüm - Dedektif Bay F.M TIKLA PDF İNDİR !

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M Yazarı Kimdir ?

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M yazarı Kemal Gökdoğan 'dır. Kemal Gökdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M PDF indir oku

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 166 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kördüğüm - Dedektif Bay F.M TIKLA PDF İNDİR !

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M TIKLA PDF İNDİR !

Bu eseri okuyanlar, kördüğüme dönüşen hayatlara, cinayet öykülerine, mutluluğu ararken kendini ateşe atanlara; menfaat çatışmalarına önyargılara, yaşamın ve alınan yanlış kararların ibret veren tablolarına şahitlik ederken birçok fikir, duygu ve konu hakkında düşünme fırsatı elde edilecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Kördüğüm - Dedektif Bay F.M TIKLA PDF İNDİR !Kördüğüm - Dedektif Bay F.M TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kördüğüm - Dedektif Bay F.M, Kemal Gökdoğan

Yorum Gönder