4 Mart 2023

Samih Rifat Ayşegül Celepoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ayşegül Celepoğlu
Çevirmen: Ayşegül Celepoğlu

Samih Rifat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşegül Celepoğlu olan ve Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Samih Rifat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Samih Rifat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Samih Rifat TIKLA PDF İNDİR !

Samih Rifat Yazarı Kimdir ?

Samih Rifat yazarı Ayşegül Celepoğlu 'dır. Ayşegül Celepoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Samih Rifat PDF indir oku

Samih Rifat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Samih Rifat TIKLA PDF İNDİR !

Samih Rifat TIKLA PDF İNDİR ! 1874'te İstanbul'da doğan Samih RİFAT, Millî Mücadele'ye destek vermek üzere Anadolu'ya geçer ve bu esnada Türk dili ve tarihi üzerine yapmış olduğu çalışmaları Mustafa Kemal'in dikkatini çeker. İstanbul'dan getirtilen kitapları ile çalışmalarını hızlandırır. 1932'de Türk Dili Tetkik Cemiyetinin kuruluşunda yer alır ve Cemiyetin ilk reisi olur. Geride Türk dili ile ilgili çalışmalar bırakarak aynı yıl vefat eder.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:48

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

İlk Baskı Yılı: 2017

Ebat:19X23

Samih Rifat TIKLA PDF İNDİR !Samih Rifat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Samih Rifat, Ayşegül Celepoğlu

Yorum Gönder