4 Mart 2023

Gülistan Tercümesi Sadi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 45,0 TL
Yazarı: Sadi
Çevirmen: Sadi

Gülistan Tercümesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadi olan ve Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gülistan Tercümesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gülistan Tercümesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gülistan Tercümesi TIKLA PDF İNDİR !

Gülistan Tercümesi Yazarı Kimdir ?

Gülistan Tercümesi yazarı Sadi 'dır. Sadi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Gülistan Tercümesi PDF indir oku

Gülistan Tercümesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türk Dil Kurumu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gülistan Tercümesi TIKLA PDF İNDİR !

Gülistan Tercümesi TIKLA PDF İNDİR ! Sibîcâbî'nin H 800 (1397-1398) yılında Doğu Türkçesine yaptığı çeviri, Gülistan'ın bu yazı diline yapılan ilk çevirisi olarak bilinmektedir. Çalışmada, bilinen tek nüshası British Library'de Or. 11685 numara ile kayıtlı olan el yazması metnin taranarak oluşturulan ve söz konusu kütüphaneden sağlanan yoğun diske kayıtlı kopyası kullanılmıştır. Eser; giriş, dil incelemesi, metin, çeviri, notlar, dizinler ve tıpkıbasım olmak üzere yedi ana bölümden oluşmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:992

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

İlk Baskı Yılı: 2017

Ebat:14x21

Gülistan Tercümesi TIKLA PDF İNDİR !Gülistan Tercümesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Gülistan Tercümesi, Sadi

Yorum Gönder