20 Mart 2023

Şairin Ölümü Hayatıdır Halil Cibran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Halil Cibran
Çevirmen: Halil Cibran

Şairin Ölümü Hayatıdır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil Cibran olan ve Kafe Kültür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şairin Ölümü Hayatıdır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şairin Ölümü Hayatıdır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şairin Ölümü Hayatıdır TIKLA PDF İNDİR !

Şairin Ölümü Hayatıdır Yazarı Kimdir ?

Şairin Ölümü Hayatıdır yazarı Halil Cibran 'dır. Halil Cibran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Şairin Ölümü Hayatıdır PDF indir oku

Şairin Ölümü Hayatıdır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kafe Kültür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şairin Ölümü Hayatıdır TIKLA PDF İNDİR !

Şairin Ölümü Hayatıdır TIKLA PDF İNDİR !

O bir filozof; bilinen en çağdaş ve modern sufi; kültürler, inançlar ve diller arası büyük bir bilge ve aynı zamanda büyük bir şair. Halil Cibran eserlerinde esasen büyük bir şairin izleri çok derin bir iz olarak görülür. Her bir cümlesi birer bilgelik sözü olan Cibran'ın her sözü de bir şiir dizesidir adeta. O şairdir ki insanlar bu hayatta onu görmezden gelir ve sadece dünyevi hayata veda edip cennetteki çardağına geri döndüğünde ancak kabul eder. O şairdir ki insanlıktan bir gülümseme dışında başka bir şey talep etmez. O şairdir ki ruhu yükselirken güzel sözlerle semaları doldurur.

Kabul et beni ey sevgi ve merhamet dolu Ölüm; anne öpücüğü tatmayan, kardeş yanağı dokunmayan, bir annenin öpücüğünü tatmayan dudaklarıma dudaklarınla dokun. Gel ey sevgili Ölüm, gel ve al beni.

(Tanıtım Bülteninden)

Şairin Ölümü Hayatıdır TIKLA PDF İNDİR !Şairin Ölümü Hayatıdır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Şairin Ölümü Hayatıdır, Halil Cibran

Yorum Gönder