19 Mart 2023

Olimpos Adem Asalıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,0 TL
Yazarı: Adem Asalıoğlu
Çevirmen: Adem Asalıoğlu

Olimpos indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adem Asalıoğlu olan ve Gece Akademi yayınevinin yayınlamış olduğu, 354 sayfalık Olimpos eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Olimpos ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Olimpos TIKLA PDF İNDİR !

Olimpos Yazarı Kimdir ?

Olimpos yazarı Adem Asalıoğlu 'dır. Adem Asalıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Olimpos PDF indir oku

Olimpos indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Akademi yayınevi tarafından yayınlanan, 354 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Olimpos TIKLA PDF İNDİR !

Olimpos TIKLA PDF İNDİR !

''Dr.Wilson Olimpos konusunda yavaş davrandığımız, onu geç fark ettiğimiz doğru. İşin aslı bu projeyi çok ciddiye almadık. Sıradan gemilere benzettik. Sosyal yapılarıyla, yerleşik alanlarıyla yaşanabilir bir kentin inşa edilebilmesini hayal olarak gördük. Çünkü bu proje büyük iddialarla ortaya çıkmadı. Oldu bittiye geldi. Hem projenin arkasında Türk aklı olduğu için doğrusu onlardan böyle bir yenilik ortaya koyabilecek bir sosyopsikolojik, mühendislik ve iktisadi birikimin var olduğunu tahmin etmiyorduk. Kendi teknolojileri ölçüsünde sıradan gemiler bekliyorduk. Bu nedenle işi ciddiye almadık. Ama hiçbir şey için geç değil. Gerekirse biz daha iyilerini yaparız.''

(Tanıtım Bülteninden)

Olimpos TIKLA PDF İNDİR !Olimpos TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Olimpos, Adem Asalıoğlu

Yorum Gönder