3 Mart 2023

Noksan Karbon Serkan Gezmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,44 TL
Yazarı: Serkan Gezmen
Çevirmen: Serkan Gezmen

Noksan Karbon indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serkan Gezmen olan ve Heterotopya Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Noksan Karbon eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Noksan Karbon ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Noksan Karbon TIKLA PDF İNDİR !

Noksan Karbon Yazarı Kimdir ?

Noksan Karbon yazarı Serkan Gezmen 'dır. Serkan Gezmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Noksan Karbon PDF indir oku

Noksan Karbon indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heterotopya Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Noksan Karbon TIKLA PDF İNDİR !

Noksan Karbon TIKLA PDF İNDİR !

Dergilerdeki şiir ve öykülerinden tanıdığımız Serkan Gezmen, merakla beklenen ilk kitabıyla okurun karşısına çıkıyor. Noksan Karbon'daki şiirler şairin iç dünyasını güncel hayat üzerinden sergileyen şiirler. Yalnızlığını, dünyaya atılmışlığını ve yaşamla itiş kakışını ince bir ironi üzerinden kurgulayan bir şiirin izini süren şair, öykücü olmasının da getirdiği katkıyla şiir dili ile öyküleme arasındaki bıçak sırtında kendi yarasını da gözler önüne sererek yara almadan durmayı başarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Noksan Karbon TIKLA PDF İNDİR !Noksan Karbon TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Noksan Karbon, Serkan Gezmen

Yorum Gönder