3 Mart 2023

Aklımda Kaldı Başak Günay Uluaydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,02 TL
Yazarı: Başak Günay Uluaydın
Çevirmen: Başak Günay Uluaydın

Aklımda Kaldı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Başak Günay Uluaydın olan ve 5 Şubat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aklımda Kaldı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aklımda Kaldı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aklımda Kaldı TIKLA PDF İNDİR !

Aklımda Kaldı Yazarı Kimdir ?

Aklımda Kaldı yazarı Başak Günay Uluaydın 'dır. Başak Günay Uluaydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Aklımda Kaldı PDF indir oku

Aklımda Kaldı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 5 Şubat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aklımda Kaldı TIKLA PDF İNDİR !

Aklımda Kaldı TIKLA PDF İNDİR !

Bazı insan ve olayların hayatımıza tesadüfen girmediğini anladığımdan beri değişen bakış açımla, başardıklarımın arasındaki yolculuk aktarımı bu kitap sadece. Tüm bunları deneyimlerken acılarım, hüzünlerim, sevinçlerim de var, olmaz mı? En derinine kadar yaşadığın pişmanlıklarla örüyorsun dünya yumağını. Bazen iplerini çözmek zor olsa da, başarmadan bırakmak mümkün olmuyor. O örgü bitmek zorunda sen istesen de istemesen de. Bir çile ipin, yumak haline dönüşme serüvenindeyiz hepsi bu.

(Tanıtım Bülteninden)

Aklımda Kaldı TIKLA PDF İNDİR !Aklımda Kaldı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Aklımda Kaldı, Başak Günay Uluaydın

Yorum Gönder